+ 359 878 207 156 |   info@howthrive.com

NO more grey days!

Home / Блог / NO more grey days!

Късометражното видео “Alike” се сдоби с 81 награди и 151 номинации. То показва как обществото и работата убиват нашите креативност и мечти.

Що се отнася до сиво ежедневие, не малко хора могат да се “похвалят” с именно такова. Обществото или работата допринасят за безцветната ни ежедневна рутина, а може би и двете. Още от малки ни се казва как да се държим, как да изглеждаме и обличаме, за да се “впишем” в така наречените общоприети норми. Раждаш се, прохождаш, детски градини и училища, университет и работа, придружени със сватба и деца, защото “така е редно” иначе “какво ще кажат хората?”. А работата една и съща, едвам чакаме да стане пет и половина, за да се приберем.

Ако четете това, сте на място, където можем да докажем, че това ще се промени, стига да имате желание. Достатъчно е само да вярвате в себе си, да визуализирате целите си и да не се отказвате дори и в тежки моменти и знайте, че вече вървите в правилната посока. 

Искате да оцветите атмосферата на работното място? Ние сме тук, за да ви помогнем! Запазете си час за консултация с нашите високо квалифицирани уелнес професионалисти. 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

2 Comments

  • I blog often and I truly appreciate your information. This article has truly peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new information about once per week. I opted in for your Feed as well. Cicily Dag Keg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts